lauantai 31. toukokuuta 2008

MERELLINEN PITSAPANNARI

Kun miettii mitä tekisi venereissulle evästä niin suosittelenpa tätä, sillä tästä kun tulloo aeka isolle porukalle.
Lattaa pöövälle suurinpiirtein tämmöset aeneet:
POHJAAN 6 dl maetoo,
4 dl Myllyn Paras Pizzajaahoja,
3 munnoo,
1 tl suoloo,
1 rkl pizzamaastetta.

PINNALLE: 2 sipulija tae purjosipulija renkuloina,
4-5 valakosipulin kynsijä,(oman maun mukkaa)
300 g savulohisuikaeeta
300 g katkarapuja
1 pien tölökki valutettua ananasmurskoo
1 tölökki ( 400 g) valutettua tomaattimurskoo
1 tl sitruunapippurija
1 rkl pizzamaastetta
2-3 dl juustoraastetta ( rasvarosenntti 5-15)

Tie pannarjtaekina ja anna turpoella raahassa.
Kuaja taekina voedellun leevinpaperin piälle uunpannuun ja paesta 225 asteessa nuin 10 minsaa. Kun pinta on vähä hyytynny, ota pannu poes uunista ja levittele piälle ensin sipuljrenkaat,lohisuikaleet ja katkat.
Lopuks kuaja valutettu ananasmurska ja tomaattimurska tasaseks kerrokseks. Ripottele piälle maasteet.
Paesta pannarija vielä 20 minsaa.

Tämä maestuu kapteenillekkii, luulis aenakkii.

Ei kommentteja: