maanantai 2. tammikuuta 2012

HUMALTUNUT POSSU

250 gr rypsipossun suikaleita
10 gr voita
suolaa, pippuria, neilikkaa
2 porkkanaa
pala purjoa
1-2 rkl fariinisokeria
3 rkl tomaattipyrettä
2½ dl tummaa olutta
2-3 tl ruskeaa suurustetta

PINNALLE:
loraus vaahtoavaa olutta

LISUKKEEKSI:
täysjyväriisiä
1
Ruskista suikaleet  pannulla voissa. Mausta. Lisää purjo ja suikaloitu porkkana, fariinisokeri, pyree ja olut. Pane kansi päälle ja hauduta 20 minuuttia.
Sekoita ruskea kastike joukkoon, ja anna kiehahtaa. Kaada loraus vaahtoavaa olutta pinnalle ennen tarjoilua.
¤
Vaikuttaa aika miestenmieleen olevalle ruokalajille, tai vaikka paukkupakkaspäivän ruualle!
Aion testata sopivassa välissä...

Ei kommentteja: